top of page

Slik gjør du

Forvarm ovn til 250°C

1.

Vask paprikaen og tørk med kjøkkenpapir.
Skjær dem i to og legg snittflaten ned i en oljet langpanne.
Stek til skinnet bobler og blir delvis sort.
Ta ut av ovnen og ha i en bolle.
Dekk til med plastfolie eller lokk.
Riv av skinnet og fjern kjernen og del paprikaen i grove strimler.

2.

Bland paprikastrimler med rødløk, hvitløk, persille, eddik og litt olivenolje. Smak til med salt og pepper

3.

Grillet paprikasalat

Jeg vokste opp med en mor som grillet grønnsaker over en gassflamme eller i stekeovn hele året. Grillet paprika er ganske vanlig i det marokkanske kjøkken. Vi pleide alltid å ha en tett boks med grillet paprika i kjøleskapet. Den ble servert som tilbehør eller vi kunne også bruke den som pålegg på brødskivene vår.

#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Vektreduksjon #Vegetar #Vegan #Plantebasert #Bærekraftig #Lavfett #Diabetes #Travel hverdag #Prisbevisst

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

10 min

Passiv

30 min

Total

Aichas Mat

Aichas Mat

Se profil i appen

Ingredienser

4 stykk Rød paprika

0.5 stykk Rødløk, snittet

0.5 teskje Sitronsaft eller eddik

0 0 Olivenolje

0 0 Salt og pepper

2 spiseskje Bladpersille, hakket

4 posjoner

bottom of page