top of page

Slik gjør du

Varm olivenolje i en stekepanne på middels sterk varme. Tilsett løk og hvitløk og stek under stadig omrøring til løken er myk

1.

Tilsett oliven, paprika, spisskummen og chili. Bland alt godt og fortsett å steke og røre på svak varme i ca. 5 minutter.

2.

Ha i persille og koriander og stek i 2 minutter til. Skvis over litt sitronsaft og dryss gjerne litt friske urter over for presentasjonen skyld.

3.

Marinert Olivensalat

Denne nydelige og smakfull olivensalaten lages på nesten samme måte som mange andre marokkanske salater, nemlig ved at man marinerer hovedingrediensen på lav varme i en chermoulablanding av krydder, urter, hviyløk og olivenolje. Salaten serveres varm eller kald, og den er nydelig med et sykke brød til. Den er perfekt til meze, tapas og et godt tilbehør til de fleste middagsmåltider

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Snacks #Lavkarbo #Vegetar #Bærekraftig #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Marinade #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

Aichas Mat

Aichas Mat

Se profil i appen

Ingredienser

400 g Oliven i vann

2-3 spiseskje Extra virgin olivenolje

1 stk Liten rødløk, hakket

2 stk Hvitløksfedd, finhakket

1 teskje Paprika

1 teskje Spisskummen

Chilli/spisskummen etter smak

1 spiseskje Persille, hakket

1 spiseskje Korriander, hakket

0.5 stk Sitron, saften

4 posjoner

bottom of page