top of page

Slik gjør du

Forvarm stekeovn til 200 °C.

1.

Legg kylling, poteter (skåret i små terninger), løk (skåret i båter) og hvitløksfedd (med skall) i en langpanne eller annen ildfast form. Krydre kyllinglårene og potetene med salt og pepper. Rør sammen olivenolje, honning, sitronsaft, paprika og hell over kylling og poteter. Bland godt i potetene og gni marinaden i kyllingen.

2.

Sett formen i ovnen og stek i ca 30-40 minutter til kyllingen er gjennomstekt og potetene er gyllen og møre. Server med salat.

3.

Sitronkylling med poteter

Superenkel og deilig langpanne med kylling og poteter.

#Enkel #Hovedrett #Kjøtt #Grønnsaker

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

40 min

Passiv

50 min

Total

Aichas Mat

Aichas Mat

Se profil i appen

Ingredienser

4 stk Kyllinglår (eller 1 hel kylling), delt opp

8-10 stk Poteter

3 fedd Hvitløk

1-2 stk Løk

2 teskje Salt

Nykvernet pepper etter smak

4 spiseskje Olivenolje

1 spiseskje Honning

1 stk Sitron (økologisk)

1 spiseskje Paprikapulver

0.25 teskje Timian (tørket)

4 posjoner

bottom of page