top of page
Slik gjør du
Vask og skrell grønnsakene. Eplet kan beholde skallet. Rasp ønsket mengde grønnsaker med mandolinen, eller bruk en ostehøvel hvis du ikke har mandolin. Godt med tynne skiver grønnsaker. Press en halv sitron over mengden salat og bland det godt. Sitronen gjør at bla eplet ikke blir brunt, men det gir også en ekstra friskhet til retten.
1.
Rotgrønnsaksalat
Raspet diverse ønskelige rotgrønnsaker og grønne epler i strimler med mandolin, og tilsatt sitronsaft. Frisk og lett salat til kjøtt og fisk.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Siderett
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
ailinia
Se profil i appen
Ingredienser
3 ca Gulrot
Persillerot etter smak
Pepperot etter smak
1 ca Nepe
2 ca Grønt eple
1 ca Sitron
4 posjoner
bottom of page