top of page

Slik gjør du

Vask og skrell grønnsakene. Eplet kan beholde skallet. Rasp ønsket mengde grønnsaker med mandolinen, eller bruk en ostehøvel hvis du ikke har mandolin. Godt med tynne skiver grønnsaker. Press en halv sitron over mengden salat og bland det godt. Sitronen gjør at bla eplet ikke blir brunt, men det gir også en ekstra friskhet til retten.

1.

Rotgrønnsaksalat

Raspet diverse ønskelige rotgrønnsaker og grønne epler i strimler med mandolin, og tilsatt sitronsaft. Frisk og lett salat til kjøtt og fisk.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Grønnsaksrett #Grønnsaker #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

ailinia

ailinia

Se profil i appen

Ingredienser

3 ca Gulrot

Persillerot etter smak

Pepperot etter smak

1 ca Nepe

2 ca Grønt eple

1 ca Sitron

4 posjoner

bottom of page