top of page

Slik gjør du

Kutt kyllingfileet i store biter. Stek kyllingen i litt olje på høy varme i ca 4 min. Ta kyllingen ut av pannen og senk temperaturen

1.

Smelt smør i pannen til det blir til ghi. Ha i garam masala, paprikapulver, koriander, ingefær, chilipulver, kanelstang og kardemomme og rørstek i 1 min, eller til det dufter. Legg kyllingkjøttet tilbake i woken, og bland slik at kjøttet dekkes med krydderet

2.

Ha i tomat og sukker, og la det småkoke under omrøring i 15 minutter, eller til kjøttet er mørt og sausen tykner

3.

Ha i yoghurt, fløte og sitronsaft, og la det småkoke i 5 minutter, eller til sausen har tyknet. Server med ris og naanbrød

4.

Butter chicken

En klassisk indisk rett

#Middels #Hovedrett #Gryterett #Kjøtt #Indisk

Middels

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

Passiv

1 t

Total

Anders

Anders

Se profil i appen

Ingredienser

2 stk Kyllingfilet

60 g Smør

2 teskje Garam Masala

2 teskje Paprikapulver

2 teskje Malt koriander

1 spiseskje Finhakket frisk ingefær

0.25 teskje Chilipulver

1 stk Kanelstang

6 stk Knust kardemommekapsler

350 g Tomatpuré

1 spiseskje Sukker

60 g Yoghurt

1.25 dl Fløte

1 spiseskje Sitronsaft

2 posjoner

bottom of page