top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Ffe3e5525-2cbc-4369-9f97-13446e8e481e-1653494166582.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Kutt kyllingfileet i store biter. Stek kyllingen i litt olje på høy varme i ca 4 min. Ta kyllingen ut av pannen og senk temperaturen
1.
Smelt smør i pannen til det blir til ghi. Ha i garam masala, paprikapulver, koriander, ingefær, chilipulver, kanelstang og kardemomme og rørstek i 1 min, eller til det dufter. Legg kyllingkjøttet tilbake i woken, og bland slik at kjøttet dekkes med krydderet
2.
Ha i tomat og sukker, og la det småkoke under omrøring i 15 minutter, eller til kjøttet er mørt og sausen tykner
3.
Ha i yoghurt, fløte og sitronsaft, og la det småkoke i 5 minutter, eller til sausen har tyknet. Server med ris og naanbrød
4.
Butter chicken
En klassisk indisk rett
#Middels #Hovedrett #Gryterett #Kjøtt #Indisk
Middels
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
Passiv
1 t
Total
![Anders](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/default_profile_image.png?alt=media)
Anders
Se profil i appen
Ingredienser
2 stk Kyllingfilet
60 g Smør
2 teskje Garam Masala
2 teskje Paprikapulver
2 teskje Malt koriander
1 spiseskje Finhakket frisk ingefær
0.25 teskje Chilipulver
1 stk Kanelstang
6 stk Knust kardemommekapsler
350 g Tomatpuré
1 spiseskje Sukker
60 g Yoghurt
1.25 dl Fløte
1 spiseskje Sitronsaft
2 posjoner
bottom of page