top of page

Slik gjør du

Bland sammen det tørre og ha i det lunkede vannet og elt deigen godt sammen. Deigen skal være litt klissete.

1.

Hell over olivenolje og smør oljen rundt deigen. Sett bollen et lunt sted, og la den heve 1 time.

2.

Hell deigen over i en ildfast form og spre den utover. La deigen etterheve i minst 20 minutter (gjerne mer).

3.

Trykk ned med en finger i deigen og kvern litt havsalt over. Krydre gjerne med andre krydder og annen topping.

4.

Stek i ovnen på 180 grader i ca. 25 minutter. Brødet skal være gyldent og sprø. Nyyyt!

5.

Focaccia

Sinnsykt godt brød som passer til det meste. Blant annet perfekt tilbehør til spekematen.

#Middels #Frokost #Lunsj #Korn #Siderett #Brød

Middels

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

1 t 45 min

Passiv

2 t 5 min

Total

anettes_studenthverdag

anettes_studenthverdag

Se profil i appen

Ingredienser

10 dl Hvetemel

1 pakke Tørrgjær

5 dl Lunka vann

1 teskje Salt

1 teskje Sukker

2 spiseskje Olivenolje

Valgfri topping etter smak

4 posjoner

bottom of page