top of page

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 175°c.

1.

Smelt smøret, sett til avkjøling.

2.

Bland alt det tørre, til alt er godt blandet.

3.

Tilsett egg i blandingen av tørre ingredienser å rør godt sammen.

4.

Hell så det avkjølte smører i blandingen, forsett å mikse til du får en jevn å glatt røre. Den skal være veldig tykk.

5.

Smør halvparten av røren i en kledd form, smør den godt ut i kantene.

6.

Fordel karamellen i klatter over røren.

7.

Smør karamellen utover.

8.

Fordel resten av brownie røren over karamellen å smør den utover.

9.

Fordel et nytt lag med karamell over.

10.

Bruk en kniv eller lignende å fordel karamellen litt ned i brownien. Dryss over et godt lag havsalt!

11.

Stek brownien midt i ovnen i ca 1 time, muligens litt lengere avhengig av hvor stor formen er.
Etter endt steking, la den hvile!! Det kan være veldig vanskelig å motstå, men det er verdt det! Da blir brownien ENDA bedre😍

12.

BROWNIES MED KARAMELL OG ET DRYSS HAVSALT🤤

Hva passer bedre sammen en sjokolade og karamell? Jo et dryss med havsalt på toppen! En saftig brownie du ikke vil angre på å ha prøvd🍫

#Enkel #Dessert #Snacks #Kake #Jul #Påske #Bursdag #17. mai #Vinter #Sommer #Høst #Vår

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

1 t

Passiv

1 t 30 min

Total

annevybaker

annevybaker

Se profil i appen

Ingredienser

175 g Smør

150 g Hvetemel

250 g Sukker

160 g Brun sukker

80 g Bakekakao

1 teskje Vaniljepaste/vanlije sukker

1 teskje Salt

3 stk Egg

1 boks Karamelisert kondensert melk, evt. hjemmelaget karamell

Maldonsalt etter smak

4 posjoner

bottom of page