top of page
Slik gjør du
Kok opp en kjele med vann, slå av platen.
1.
Hell alle ingrediensene i en bolle som tåler varme. Plasser bollen over kasserollen.
Hvit sjokolade tåler ikke høy varme, derfor smeltes det over vann damp å ikke vannbad eller mikro.
2.
Rør til alt er smeltet å har blandet seg til en jevn masse. Avkjøl.
3.
Når den er avkjølt dekkes skålen med plast å settes i kjøleskapet over natten. Pass på å dytte plasten helt ned på kremen, ellers kan det danne seg en seig skorpe på toppen.
4.
Pisk så opp kremen til den blir en lett, luftig å deilig kaffekrem!
MEN ikke pisk for lenge, da vil den skille seg å bli kornete.
5.
Vist du vil lage slik som på bildet, kommer framgangsmåte å her!
Først baker du dine favorittboller og lager karamellsaus🤤
6.
Så deler du bollene i to, har kaffekremen i en sprøytepose å fordeler i bollene.
7.
Smør karamell saus på lokket.
8.
Strø over hakkede peanøtter å litt maldonsalt.
9.
Å NYT!!🤤🤤🤤 Advarer om litt gris ved spising, men helt klart verdt det🙈
10.
KAFFEKREM🤤
En deilig kaffekrem som passer til det meste! For eksempel slik jeg har gjort her, fyllt den inn i mine favorittboller🥰
Prøv den som fyll i makroner og kaker, eller spis den som den er med skje rett fra bollen🙈
#Enkel #Dessert #Kake
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
annevybaker
Se profil i appen
Ingredienser
250 g Hvit sjokolade
1 teskje Kaffepulver
45 g Smør
80 g Fløte
4 posjoner
bottom of page