top of page

Slik gjør du

Lag marinade til kjøttet.
Riv 1 fedd hvitløk, finhakk 1/2 rød chili og bland med soyasaus og en teskje sukker.
Legg kjøttet i marinaden og la ligge i minimum 30 min - opptil et døgn.

1.

Lag sausen mens kjøttet marinerer. Finhakk 1 fedd hvitløk, 1/2 rød chili og bland sammen med fiskesaus, sukker og juice fra 1/2 - 1 lime. Smak deg frem - sausen skal være en miks mellom syrlig, søt og spicy.

2.

Sett ovnen på 125 grader. Nøytral olje i stekepanna. Brun kjøttet på høy varme på alle sider. Overfør til en ildfast form og sett inn i ovnen til kjernetemperaturen når 64-65 grader (medium). La kjøttet hvile i minimum 10 minutter.

3.

Dekk nudlene i kokende vann og la de trekke i 4-5 minutter til de er myke. Skyll deretter i kaldt vann og sett til side.

4.

Mens kjøttet står i ovnen klargjør du salaten.
Finstrimle gulrot, kutt rødløk i tynne skiver, agurk i tynne skiver og del sukkerertene i to. Riv urtene grovt og grovhakk peanøtter

5.

Anrett salaten. Fordel grønnsaker og nudler på fatet. Skjær kjøttet i tynne skiver og legg disse over salaten. Topp med urter, saus, finsnittet chili og hakkede peanøtter! En Big Wave til gjør kvelden middagen komplett.

6.

Thaisalat med indrefilet av svin

En søt, syrlig og spicy salat fra det asiatiske hjørnet. Helgekos!

#Enkel #Hovedrett #Lavfett #Thai

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

2 t

Passiv

2 t 30 min

Total

BakogStek

BakogStek

Se profil i appen

Ingredienser

400 gram Indrefilet av svin

125 gram Risnudler

2 stykk Gulrot

1 stykk Rødløk

1 pakke Sukkerter

0.5 stykk Agurk

2 fedd Hvitløk

1 stykk Rød chili

0.5 dl Fiskesaus

1 stykk Saft fra lime

3 teskje Sukker

0.5 dl Soyasaus

0 0 Koriander/Basilikum

0 0 Peanøtter

2 posjoner

bottom of page