top of page

Slik gjør du

test

1.

Surdeigspizza

Det er ingen grunn til å tro at surdeig ikke vil fungere i Pizza - dette er etter min smak noe av det beste man kan bruke surdeigen til, og vil ta pizzaen fra å være digg til sjukt digg! Kanskje du har lagt merke til at noen legger igjen skorpene etter et pizzamåltid - det er det slutt på her i hus!

 

Når fredagskvelden kommer, så tenker du kanskje at dette vil ta aaaaltfor lang tid, men hvis du planlegger litt og setter av 15 minutter kvelden før og 5 minutter på morgenen, så vil dette gjøre seg selv når fredagen kommer. Du vil nå ha mye bedre tid på fredagskvelden og ikke minst en mye bedre pizzabunn.

#Enkel #Hovedrett #Italiensk #Glutenfri

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

Passiv

1 t

Total

bakselvno

bakselvno

Se profil i appen

Ingredienser

550 gram Vann

900 gram Hvetemel

200 gram Surdeig

30 gram Salt

30 gram Olivenolje

4 posjoner

bottom of page