top of page
Slik gjør du
test
1.
Surdeigspizza
Det er ingen grunn til å tro at surdeig ikke vil fungere i Pizza - dette er etter min smak noe av det beste man kan bruke surdeigen til, og vil ta pizzaen fra å være digg til sjukt digg! Kanskje du har lagt merke til at noen legger igjen skorpene etter et pizzamåltid - det er det slutt på her i hus!
Når fredagskvelden kommer, så tenker du kanskje at dette vil ta aaaaltfor lang tid, men hvis du planlegger litt og setter av 15 minutter kvelden før og 5 minutter på morgenen, så vil dette gjøre seg selv når fredagen kommer. Du vil nå ha mye bedre tid på fredagskvelden og ikke minst en mye bedre pizzabunn.
#Enkel #Hovedrett #Italiensk #Glutenfri
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
Passiv
1 t
Total
bakselvno
Se profil i appen
Ingredienser
550 gram Vann
900 gram Hvetemel
200 gram Surdeig
30 gram Salt
30 gram Olivenolje
4 posjoner
bottom of page