top of page

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene i en bolle til en jevn deig.

1.

Ta en liten klatt med smør, og smør inn brødformen godt. Dette er viktig for å unngå at brødet sitter fast i formen. Alternativt så kan du bruke bakepapir.

2.

Etter du har smurt formen flytter du deigen over til formen og lar den stå i romtemperatur i 3-6 timer og deretter inn i kjøleskapet for steking dagen etter. 

3.

Når du våkner dagen etter, er det bare å skru på ovnen til 230°c og vente til ovnen har blitt varm. Stek brødet i ca 35-40 minutter og la avkjøles utenfor formen. 

4.

Verdens enkleste surdeigsbrød

Har du tenkt over hvor lite du egentlig trenger å legge i et fersk surdeigsbrød? Dette er faktisk den enkleste metoden du finner, og godt blir det alikevel! Det eneste du trenger er en brødform ellers bruker du kroppen som verktøy. Endre litt på ingrediensene og du vil se at du kan bruke denne metoden til mange typer brød.

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Snacks #Prisbevisst #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Vegetar #Pescatarian #Bærekraftig #Tradisjonell #Korn #Brød #Surdeig

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

23 t 59 min

Passiv

14 min

Total

bakselvno

bakselvno

Se profil i appen

Ingredienser

300 g Hvetemel

100 g Sammalt mel

280-310 g Vann

100 g Surdeig

9 g Salt

5 posjoner

bottom of page