top of page

Slik gjør du

Bland alt det tørre i skålen til en bakemaskin eller i en bakebolle om du knar for hånd

1.

Tilsett lunket vann eller melk. Gjerne litt og litt om gangen.
Kjør i kjøkkenmaskin eller kna deigen i 12min. Deigen er ferdig når den ikke lenger er klissete

2.

La deigen hvile i romtemperatur i 40min

3.

Ta deigen ut på kjøkkenbenken og rull den til en pølse. Del i 6-8 like store boller. Dekk til underveis.
Kjevle bollene i ovale former. Legg litt bakepapir på halvparten, og bredd dem over seg selv.

Husk å dekke til mens du jobber

La heve i 30min tildekket på en melet overflate

4.

Legg i en bambusdamper og damp i ca 14 minutter.

Evt kan du dampe dem i ovnen:
Sku stekeovnen på 100 grader. Ha en langpanne med vann i bunnen av ovnen. Sett bunsene på bakepapir på en langpanne i midterste posisjon i ovnen når vannet har begynt å dampe. Damp i ca 30min

5.

Bao Buns

Passer til så mangt. Godt med pulled pork, vegetar, men også faktisk fisk.

#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst #Familie #Vegetar #Vegan #Lavfett #Glutenfri #Korn #Boller #Asiatisk #Vinter #Sommer #Høst #Vår

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

1 t

Passiv

1 t 15 min

Total

BrodreneMat

BrodreneMat

Se profil i appen

Ingredienser

250 g Hvetemel

1 teskje Sukker

1 teskje Salt

0.5 pakke Fersk gjær

150 g Vann eller melk (lunket)

4 posjoner

bottom of page