top of page
Slik gjør du
Bland alt det tørre i skålen til en bakemaskin eller i en bakebolle om du knar for hånd
1.
Tilsett lunket vann eller melk. Gjerne litt og litt om gangen.
Kjør i kjøkkenmaskin eller kna deigen i 12min. Deigen er ferdig når den ikke lenger er klissete
2.
La deigen hvile i romtemperatur i 40min
3.
Ta deigen ut på kjøkkenbenken og rull den til en pølse. Del i 6-8 like store boller. Dekk til underveis.
Kjevle bollene i ovale former. Legg litt bakepapir på halvparten, og bredd dem over seg selv.
Husk å dekke til mens du jobber
La heve i 30min tildekket på en melet overflate
4.
Legg i en bambusdamper og damp i ca 14 minutter.
Evt kan du dampe dem i ovnen:
Sku stekeovnen på 100 grader. Ha en langpanne med vann i bunnen av ovnen. Sett bunsene på bakepapir på en langpanne i midterste posisjon i ovnen når vannet har begynt å dampe. Damp i ca 30min
5.
Bao Buns
Passer til så mangt. Godt med pulled pork, vegetar, men også faktisk fisk.
#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst #Familie #Vegetar #Vegan #Lavfett #Glutenfri #Korn #Boller #Asiatisk #Vinter #Sommer #Høst #Vår
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 15 min
Total
BrodreneMat
Se profil i appen
Ingredienser
250 g Hvetemel
1 teskje Sukker
1 teskje Salt
0.5 pakke Fersk gjær
150 g Vann eller melk (lunket)
4 posjoner
bottom of page