top of page
Slik gjør du
Skjær opp kyllingfiletene i biter, og stek de lett i 2 omganger. Legg de tilside.
1.
Hakk opp grønnsakene, hell litt olje i en kasserolle, og la grønnsakene surre litt i pannen. Ha i karripasta. Her bestemmer du selv hvor sterk du vil ha den.
2.
Når, karripastaen har surret litt sammen med grønnsakene, har du i en buljongterning og vann.
3.
Ha i kokosmelk og rør om. Ha i en skvett fløte, og ca 1 ss soyasaus. Ha i kyllingen og la det koke opp. Hakk opp koriander og dryss over. Server med nudler, og nanbrød.
4.
Asiatisk inspirert suppe.
En enkel, men veldig god suppe. Veldig populær blant ungdommen hjemme hos oss.
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
45 min
Aktiv
Passiv
45 min
Total
carinasmatverden
Se profil i appen
Ingredienser
1 kilo kyllingfilet
2 stykk gulrot
1 stykk kinesisk hvitløk
0.5 stykk paprika
2 stykk rød chilli
1 stykk løk
1 spiseskje fersk ingefær
1 bunt koriander
2 teskje karripasta
1 boks kokosmelk
1 dl fløte
1 stykk kyllingbuljong
3 dl vann
1 spiseskje soyasaus
4 posjoner
bottom of page