top of page

Slik gjør du

stek kyllingen. den trenger ikke være gjennomstekt. legg de over i en ildfast form.

1.

ha i fløte og mangochutney i samme stekepanne som du stekte kyllingen i. Ha i karri og eventuelt smak til med salt og pepper, eller annet favorittkrydder. hakk opp chilli, og gjerne litt hvitløk og ha i sausen.

2.

Hell sausen over kyllingen og sett den i ovnen på 180 grader i ca 30 min.

3.

Hakk opp vårløk og koriander. Grovhakk peanøtter. Rens granateple. Når gryta tas ut av ovnen drysses dette over formen. Voila🌞 server med ris, nanbrød og gjerne en salat.

4.

Mango kylling

Her er en av mine favoritter. En digg mangokylling gryte

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

30 min

Passiv

1 t

Total

carinasmatverden

carinasmatverden

Se profil i appen

Ingredienser

900 g Kyllingfilet

3 dl Kremfløte

300 g Mango chutney

2 spiseskje Karri

1 stk Granateple

3 stk Vårløk

1 stk Rød Chilli

4 neve Peanøtter

1 bunt Koriander

6 posjoner

bottom of page