top of page

Slik gjør du

Del brokkolien i små buketter. Skjær sopp i skiver/biter, soltørket tomat i små biter og finhakk vårløken.

1.

Stek soppen og krydre med paprikakrydder.

2.

Rist pinjekjernene i en tørr panne til de er gylne.

3.

Bland majones, kesam (kan erstattes med rømme eller créme fraiche), sitron og sennep sammen til en dressing og smak til med salt og pepper.

4.

Bland alle ingrediensene sammen og så er den ferdig.

5.

Brokkolisalat

Brokkoli er en deilig og supersunn grønnsak som passer til mye, enten den er bakt, kokt, stekt eller som her, rå. Perfekt til grillmat, for eksempel.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Grønnsaker #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

25 min

Aktiv

Passiv

25 min

Total

ChristineA

ChristineA

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk Brokkoli

4 stk Aromasopp

1 teskje Paprikapulver

5 stk Soltørket tomat

1 stk Vårløk

Fetaost etter smak

2 spiseskje Pinjekjerner

1 spiseskje Majones

2 spiseskje Mager kesam

2 spiseskje Sitronsaft

1 teskje Dijonsennep

Salt og pepper etter smak

4 posjoner

bottom of page