top of page
Slik gjør du
Rens rekene og tørk dem med litt kjøkkenpapir. Bland sammen majones, créme fraiche, hakket rødløk, ca 1 cm pepperrot og finhakket dill. Vend inn rekene og rognen og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Servér på godt brød og pynt med litt ekstra rogn og dill.
1.
Nydelig skagenrøre
Klassikeren som egner seg like godt på et stykke godt brød som til forrett med salat og avokado.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Salat #Fisk og sjømat
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
ChristineA
Se profil i appen
Ingredienser
500 g Reker
2 spiseskje Majones
2 spiseskje Créme Fraiche
.5 stk Rødløk
Finhakket dill etter smak
2 teskje Lakserogn
1 skive Revet pepperrot
Sitronsaft etter smak
Salt og pepper etter smak
4 posjoner
bottom of page