top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F2ab68195-4fa2-4059-a29d-7f6008af93cf-1685624673614.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Kok opp vann, sukker og eddik (eplesidereddik, vanlig eddik eller brun eddik). Når sukkeret har løst seg opp, har du i løken og pepperet og gir det hele et oppkok. Ha over på glass og avkjøl. Sett på lokket og oppbevar i kjøleskap. Vil du lage større porsjon, ganger du bare opp oppskriften. Den syltede løken holder seg i ukevis i kjøleskap.
1.
Syltet rødløk
Syltet rødløk passer til veldig mye og det er er kjapt og enkelt å lage. Aller best blir den om den får stå i et døgn eller to, men den er spiselig og smakfull med en gang også.
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Grønnsaker #Siderett
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
![ChristineA](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fbacc4c65-1277-439d-8548-6a29fc61c1d9-1686218942829.jpg?alt=media)
ChristineA
Se profil i appen
Ingredienser
2 stk Rødløk
1.5 dl Vann
1 dl Sukker
0.5 dl Eddik
1 spiseskje Hel pepper
1 posjoner
bottom of page