top of page

Slik gjør du

Kok opp vann, sukker og eddik (eplesidereddik, vanlig eddik eller brun eddik). Når sukkeret har løst seg opp, har du i løken og pepperet og gir det hele et oppkok. Ha over på glass og avkjøl. Sett på lokket og oppbevar i kjøleskap. Vil du lage større porsjon, ganger du bare opp oppskriften. Den syltede løken holder seg i ukevis i kjøleskap.

1.

Syltet rødløk

Syltet rødløk passer til veldig mye og det er er kjapt og enkelt å lage. Aller best blir den om den får stå i et døgn eller to, men den er spiselig og smakfull med en gang også.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Grønnsaker #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

ChristineA

ChristineA

Se profil i appen

Ingredienser

2 stk Rødløk

1.5 dl Vann

1 dl Sukker

0.5 dl Eddik

1 spiseskje Hel pepper

1 posjoner

bottom of page