top of page
Slik gjør du
Smelt hvit og brun sjokolade i hvert sitt vannbad.
1.
Smelt smøret.
2.
Knus to pakker oreokjeks.
3.
Hell smøret og de knuste kjeksene i springfrom str. 22 (eller mindre) og bland sammen. Pass på at massen dekker hele bunnen. Sett i kjøleskap.
4.
Pisk 1 dl gryr fløte til den er stiv.
5.
Bland kremfløten sammen med hvit sjokolade og to spiseskeier melis.
6.
Knus den siste pakken oreokjeks og hell ca. halvparten i sjokoladeblandingen.
7.
Hell sjokoalde- og kjeksblandingen i springformen og sett i kjøleskap til det neste laget er klart.
8.
Stivpisk 3 dl gryr.
9.
Bland sammen pisket kremfløte og brun sjokoalde sammen med 2 spiseksjeer melis.
10.
Hel over i springformen.
11.
Hell resten av de knuste oreokjeksene over kaken. Pynt gjerne med sjokoladesaus, sprinkels eller annet godt.
12.
Avkjøl kaken i kjøleskap i MINST tre timer. Kaken får fastere konsistens jo lengre den står kaldt, så la den gjerne stå over natten dersom du har anledning til det.
13.
Nyt! 😊
14.
Oreokake
Verdens beste og helt vegane oreokake! 🌱 Godkjent av planteelskere så vel som omni- og carnivores ✨ Dersom det er ønskelig med en høyere kake, er det bare å dobble det hvite og det brune laget med sjokoladekrem 🤩
#Middels #Dessert #Vegan
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
3 t
Passiv
4 t
Total
Deliciousbyjoma
Se profil i appen
Ingredienser
3 pakke Oreokjeks
100 gram Plantebasert smør
80 gram Hvit vegansk sjokolade
4 spiseskje Melis
100 gram Plantebasert (koke) sjokolade
4 dl Gryr fløte
12 posjoner
bottom of page