top of page

Slik gjør du

Smelt hvit og brun sjokolade i hvert sitt vannbad.

1.

Smelt smøret.

2.

Knus to pakker oreokjeks.

3.

Hell smøret og de knuste kjeksene i springfrom str. 22 (eller mindre) og bland sammen. Pass på at massen dekker hele bunnen. Sett i kjøleskap.

4.

Pisk 1 dl gryr fløte til den er stiv.

5.

Bland kremfløten sammen med hvit sjokolade og to spiseskeier melis.

6.

Knus den siste pakken oreokjeks og hell ca. halvparten i sjokoladeblandingen.

7.

Hell sjokoalde- og kjeksblandingen i springformen og sett i kjøleskap til det neste laget er klart.

8.

Stivpisk 3 dl gryr.

9.

Bland sammen pisket kremfløte og brun sjokoalde sammen med 2 spiseksjeer melis.

10.

Hel over i springformen.

11.

Hell resten av de knuste oreokjeksene over kaken. Pynt gjerne med sjokoladesaus, sprinkels eller annet godt.

12.

Avkjøl kaken i kjøleskap i MINST tre timer. Kaken får fastere konsistens jo lengre den står kaldt, så la den gjerne stå over natten dersom du har anledning til det.

13.

Nyt! 😊

14.

Oreokake

Verdens beste og helt vegane oreokake! 🌱 Godkjent av planteelskere så vel som omni- og carnivores ✨ Dersom det er ønskelig med en høyere kake, er det bare å dobble det hvite og det brune laget med sjokoladekrem 🤩

#Middels #Dessert #Vegan

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

3 t

Passiv

4 t

Total

Deliciousbyjoma

Deliciousbyjoma

Se profil i appen

Ingredienser

3 pakke Oreokjeks

100 gram Plantebasert smør

80 gram Hvit vegansk sjokolade

4 spiseskje Melis

100 gram Plantebasert (koke) sjokolade

4 dl Gryr fløte

12 posjoner

bottom of page