top of page

Slik gjør du

Forvarm ovnen på 180 grader, over og under.

1.

Bland sammen mel, sukker, vaniljesukker, bakepulver og bakekakao.

2.

Rør inn plantemelk, nøytral olje og edikk, bruk gjerne håndmikser til dette.

3.

Hell blandingen i springfrom ca. str 20-22 og stek i 40-50 minutter. Steketiden varierer etter ovn og størrelse på formen, så pass på. Avkjøl på rist.

4.

Mens kaken kjøler seg ned lager du glasuren. Begynn med å smelte kokesjokoladen over vannbad

5.

Stivpisk fløten og rør inn melis og den smeltede sjokoladen

6.

Når kaken er helt avkjølt, pyntes den, gjerne med sprøytepose og tilhørende tupp. Topp kaken med blåbær og jordbær etter behov

7.

Nyt! ✨🫐🍓

8.

Vegansk sjokoladekake med bær

Dette er min to-go kake ✨ Den lages i springform str. 20 og passer til alle anledninger og er lett lage. Topp med det du måtte ønske av bær eller andre godsaker 🍓🫐

#Middels #Dessert #Vegetar #Vegan #Plantebasert

Enkel

Vanskelighetsgrad

1 t

Aktiv

2 t

Passiv

3 t

Total

Deliciousbyjoma

Deliciousbyjoma

Se profil i appen

Ingredienser

3 dl Hvetemel

2 dl Plantemelk

1 dl Nøytral olje

2 dl Sukker

4 spiseskje Edikk

4 spiseskje Bakekakao

2 teskje Bakepulver

2 teskje Vaniljesukker

3 dl Gryr fløte

100 g Plantebasert kokesjokolade

4 spiseskje Melis

0 0 Jordbær

0 0 Blåbær

12 posjoner

bottom of page