top of page

Slik gjør du

Sett ovnen på 175 grader

1.

Bland alle ingredienser og la svelle i 10 min

2.

Dekk to stekebrett med bakepapir og spre blandingen utover brettene i et tynt lag med en skje eller slikkepott. Det gjør ingenting om det kommer noen hull her og der

3.

Skjær firkanter i ønsket størrelse med et pizzahjul

4.

Stek begge brettene samtidig i 30 grader. Bytt deretter plass på brettene for så å steke i 30 nye minutter.

5.

Knekkebrød

Glutenfrie, sunne og sprø knekkebrød

#Enkel #Frokost #Lunsj #Trening og fitness #Vegan #Plantebasert

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

1 t 10 min

Passiv

1 t 25 min

Total

DenGladeTarmen

DenGladeTarmen

Se profil i appen

Ingredienser

2 dl Solsikkekjerner

2 dl Gresskarfrø

2 dl Sesamfrø

2 dl Linfrø

2 spiseskje Fiberhusk (glutenfri)

1 teskje Salt

5 dl Vann

15 posjoner

bottom of page