top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fd33a7c9c-395b-4d29-a63d-cf6b046951d5-1633277875549.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader
1.
Bland alle ingredienser og la svelle i 10 min
2.
Dekk to stekebrett med bakepapir og spre blandingen utover brettene i et tynt lag med en skje eller slikkepott. Det gjør ingenting om det kommer noen hull her og der
3.
Skjær firkanter i ønsket størrelse med et pizzahjul
4.
Stek begge brettene samtidig i 30 grader. Bytt deretter plass på brettene for så å steke i 30 nye minutter.
5.
Knekkebrød
Glutenfrie, sunne og sprø knekkebrød
#Enkel #Frokost #Lunsj #Trening og fitness #Vegan #Plantebasert
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
1 t 10 min
Passiv
1 t 25 min
Total
![DenGladeTarmen](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fa3405885-1ab1-4cf2-b902-9ba4ecd3a5f2-1633280950235.jpg?alt=media)
DenGladeTarmen
Se profil i appen
Ingredienser
2 dl Solsikkekjerner
2 dl Gresskarfrø
2 dl Sesamfrø
2 dl Linfrø
2 spiseskje Fiberhusk (glutenfri)
1 teskje Salt
5 dl Vann
15 posjoner
bottom of page