top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F01d707f5-0c03-487e-8660-e59f6ce50fdd-1633278984574.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Sett ovnen på 175 grader
1.
Ha kikertene i et dørslag og skyll de godt i vann. Legg de utover en tallerken og tørk dem med tørkepapir før du har de i en bolle.
2.
Ha 1 ss olivenolje, et finkuttett fedd hvitløk og krydderet over kikertene og bland godt.
3.
Spre kikertene utover et stekebrett med bakepapir og sett midt i ovneni ca 40 minutter. Det lønner seg å snu de litt med en stekespade underveis.
4.
Mens kikertene er i ovnen kutter du opp de andre grønnsakene i staver, og søtpoteten i terninger.
5.
Legg søtpotetterningene på et stekebrett med bakepapir og strø litt olivenolje, salt og pepper over. Stek i 20 min under kikertene.
6.
Legg alle ingrediensene direkte i to boller for servering og spising. Topp hver bolleed 1 ss hummus og korriander.
7.
Salat med bakt søtpotet og kikerter
Et deilig, lett og sunt men mettende måltid. Her toppet med korriander og hummus 👌🏼
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Plantebasert
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
30 min
Passiv
40 min
Total
![DenGladeTarmen](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fa3405885-1ab1-4cf2-b902-9ba4ecd3a5f2-1633280950235.jpg?alt=media)
DenGladeTarmen
Se profil i appen
Ingredienser
1 boks Kikerter
0.5 stykk Agurk
1 stykk Paprika
2 kopper Spinat
0.5 stykk Søtpotet
2 spiseskje Hummus
2 klype Korriander
2 spiseskje Olivenolje
1 klype Salt
0.5 spiseskje Paprikapulver
1 teskje Cayennepepper
1 klype Pepper
1 fedd Hvitløk
2 posjoner
bottom of page