top of page

Slik gjør du

Legg fram alle ingredienser. (Hadde ikke creme fraiche så ble rømme istedenfor).

Sett ovnen på 200°c over/under.

1.

Stek løk og kjøttdeig på middels varme til kjøttet er brunt. (Hvis det er for mye kraft, sil av).

2.

Tilsett salsa, bønnene, 2 spiseskje tacokrydder, 1 teskje spisskummen, 3 spiseskje salat dressing, 1 teskje paprikapulver.

Miks godt og sett på lav varme.

3.

Smør en ildfast form og plasser tre tacolefser for å dekke bunnen. Del stekepannen i to deler og legg en halvdel på lefsene. Spre litt creme fraiche over og strø over halve osten.

Lag ett nytt lag med lefser, blandingen, creme fraiche og ost.

Stek midt i ovnen i ca 20 minutter.

4.

Når tiden er ferdig, kutt koriander og strø over enchilada gratengen.

5.

Enchilada grateng

En god og smaksfull vri på fredagstacoen. Serveres gjerne med en liten salat ved siden av.

#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Kjøtt #Mexicansk

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

20 min

Passiv

30 min

Total

Didrik

Didrik

Se profil i appen

Ingredienser

400 g Kjøttdeig

1 glass Salsa

1 stk Løk

6 stk Tortillas

1 boks Brune bønner

1 boks Creme fraiche

1 teskje Spisskumen

1 teskje Paprikapulver

200 g Cheddar/mozzarella

3 spiseskje Salatdressing

1 stk Koriander

2 spiseskje Taco krydder

4 posjoner

bottom of page