top of page

Slik gjør du

Samle alle ingrediensene

1.

Pensle maiskolbene med litt olje før du legger dem på grillen over middels til høy varme. Snu kolbene ofte. Når de er pent gylne i fargen er de ferdige. (Ferdigkokte kolber tar kortere tid).

2.

Knus ostepop i en frysepose og tilsett krydderet. Bland godt og spre utover en tallerken.

3.

Gjør klar smeltet smør og blandingen slik at du enkelt kan vende maiskolben først i smør og så i ostepop. (Vi har lagt parmesan og persille på toppen av ostepopmiksen. Bare å prøve seg frem.)

4.

Den ferdige maiskolben har ett fint belegg av blandingen og smaker godt!

5.

Ostepop mais

Min versjon av grillet 🌽🌽

#Enkel #Hovedrett #Snacks #Barnvennlig #Familie #Grønnsaker #Siderett

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

5 min

Passiv

15 min

Total

Didrik

Didrik

Se profil i appen

Ingredienser

4 stk Mais

60 g Ostepop

30 g Parmesan

3 teskje Paprikapulver

2 teskje Chipotle chilli

1 teskje Hvitløkspulver

1 teskje Salt

50 g Meierismør

Grillpinner etter smak

Persille etter smak

Olje etter smak

4 posjoner

bottom of page