top of page

Slik gjør du

Sett ovnen på 225°c over/under

1.

Sikt hvetemel og bland med sukker, bakepulver og salt.

2.

Smuldre inn smøret. Tilsett melken og egg. Elt deigen til den er samlet fint, men ikke så lenge at den er seig. Den kan fortsatt være litt klissette når du legger den over på melet bord.

3.

Klapp ut deigen til den er ca 2 cm tykk og trykk ut rundinger med ett glass. Plasser på stekebrett med bakepapir.

4.

Stek scones på midterste rille i 13-15 minutter.

5.

Scones

Gode scones bakt av treåringen 👏 Veldig enkelt og godt.

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Prisbevisst #Barnvennlig #Familie

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

15 min

Passiv

30 min

Total

Didrik

Didrik

Se profil i appen

Ingredienser

7.5 dl Hvetemel

2 spiseskje Sukker

4 teskje Bakepulver

100 g Meierismør

3 dl Lettmelk

1 stk Egg

0.5 teskje Salt

Rosiner etter smak

4 posjoner

bottom of page