top of page

Slik gjør du

Ha alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin og elt til deigen har samlet seg. Sett til heving i ca 1 time.
Bak ut brødet til en rund form og la det heve under et klede i 30 min på kjøkkenbenken. Sett kun gryta inn i ovnen på nederste rille, skru på ovnen og sett temperaturen til 225g mens brødet etterhever.
Ta gryta ut av ovnen og ha brødet oppi. Stekes i 30 min under lokk, deretter uten lokk i 10-15 min.
Nyyyyyt et saftig brød med sprø skorpe😋

1.

Yoghurtbrød

Yoghurtbrød stekt i jerngryte

#Enkel #Frokost #Lunsj

Enkel

Vanskelighetsgrad

7 min

Aktiv

2 t 15 min

Passiv

2 t 22 min

Total

Digge_oppskrifter

Digge_oppskrifter

Se profil i appen

Ingredienser

1 pakke Tørrgjør

0.5 teskje Sukker

0.5 teskje Salt

500 gram Naturell yoghurt

10 dl Sammalt speltmel

3 dl Hvetemel

1 dl Gresskarkjerner

2 spiseskje Olje

2 dl Vann

10 posjoner

bottom of page