top of page

Slik gjør du

Lag pico de gallo i forkant ⬇️

1.

Finhakk alle grønnsakene og ha det i en bolle. Skvis over en lime og smak til med salt og pepper. Sett i kjøleskap en stund så smaken får utviklet seg.

2.

Søk opp oppskrift på syltet rødkål og lag dette i forkant av middagen

3.

Lag batter/tempurarøre til fisken din ⬇️

4.

Bland alle de tørre ingrediense i en bolle. Deretter visper du et egg raskt og har dette oppi bollen. Bland gradvis inn øl til røren din har ønsket konsistens. Jeg liker det når konsistensen er et sted mellom vaffelrøre og vann. Når røren din er klumpfri setter du den i kjøleskapet i 30min - 1 time.

5.

Skjær fisk i passelige store biter. Tørk med papir og ha salt og pepper på. Samtidig varmer du opp olje, pass på å ha noe å slukke flamme med i nærheten (safety first). Oljen er varm nok når det bruser rundt en tresleiv når du har den oppi.

6.

Dypp fisk i røre og flytt raskt over i olje. Slipp fisken i oljen kontrollert og vekk fra deg. Stek til fisken har fått en gyllenbrun farge og fisk (hehe) fisken utav og over til en rist med papir på/under. Ikke ha for mange biter fisk oppi oljen samtidig og pass på å skru litt opp og ned på varmen så det ikke blir for varmt/for kaldt.

7.

Varm tacolefser, sett sammen mesterverket (lefse, fisk, chipotle mayo, rødkål, pico de gallo og advocato) og nyt i godt selskap!

8.

Fresh fisketaco

Smakte fisketaco for første gang på en restaurant i Bergen for noen måneder siden og har drømt om den siden. Dette ble et ganske vellykka forsøk på å lage retten selv! Det er en del ingredienser, og det er litt styr å fritere, men det er verdt det i ny og ne, trust me.

#Middels #Lunsj #Hovedrett #Snacks #Barnvennlig #Pescatarian #Taco #Fisk og sjømat #Mexicansk

Middels

Vanskelighetsgrad

1 t 30 min

Aktiv

1 t

Passiv

2 t 30 min

Total

DonSpaghetti

DonSpaghetti

Se profil i appen

Ingredienser

Syltet rødkål og avokado etter smak

1 pakke Majones

2 teskje Chipotlekrydder

4 teskje Paprikakrydder

2 teskje Chilikrydder

Salt etter smak

Pepper etter smak

Limejuice etter smak

2 teskje Hvitløkskrydder

Salt etter smak

Pepper etter smak

1 liter Frityrolje

4 posjoner

bottom of page