top of page
Slik gjør du
Start med å lage dressingen. Jeg brukte en halv avokado, ett fedd hvitløk, chili, lime og olivenolje. Mos med stavmikser, smak til med salt og pepper og juster med vann til du får ønsket konsistens. Sett i kjøleskapet.
1.
Salte og krydre kyllingfiletene. Stek de hele i en blanding av meierismør og rapsolje. Når du har stekt det på en side så snu de og legg samtidig på en spiseskje urter og et grovhakket hvitløksfedd oppå hver filet. Sett på et lokk og hell med jevne mellomrom litt smeltet smør/stekesjy oppå dem.
2.
Stek asparges og sopp i biter og sett til side.
3.
Skjær opp grønnsaker og dander på tallerken. Jeg lagde tre porsjoner.
4.
La kyllingen hvile fem minutter på ett brett før du skjærer de skrått i skiver. Legg oppå grønnsakene. Avslutt med sylta rødløk og dressing.
5.
For min del så var nå kyllingsalaten ferdig. Guttungen ville i tillegg ha kokt makaroni oppå og det var visst veldig godt🥰
6.
En litt annerledes kyllingsalat
Nå har jeg latt meg inspirere av bloggeren Mat på bordet. Hun lager lekre salater og er en magiker med eltefri bakst. Men å følge en oppskrift 100% er sjelden jeg gjør. Så her kommer min versjon av hennes oppskrift. Jeg lover at denne har du lyst til å prøve☺️
#Middels #Lunsj #Hovedrett #Familie #Lavkarbo #Vektreduksjon #Trening og fitness #Lavkalori #Salat #Kjøtt #Grønnsaker
Middels
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total
Elin288
Se profil i appen
Ingredienser
1 stk Avokado
3 fedd Hvitløk
0.5 stk Chili
1 spiseskje Olivenolje
400 g Kyllingfilet
1 spiseskje Stekesmør
1 spiseskje Rapsolje
2 spiseskje Ferske urter
1 stk Lime
3 neve Salatblanding
12 skive Agurk
1 spiseskje Sylta rødløk
12 stk Sukkererter
3 stk Vårløk
6 stk Asparges
6 stk Sjampinjong
4 posjoner
bottom of page