top of page
Slik gjør du
Kok pastaskruer i lettsaltet vann til de er al dente.
1.
Klipp opp bacon og sprøstek i panne. Når det er ferdig så putt oppi grønnsakene og rør litt rundt før du tilsetter kjøttdeig.
2.
Når kjøttdeigen er opphakket og gjennomstekt så tilsetter du krydder, tomatpure, sennep, fløte, kremost (gjerne med smak), rødvin og 1,5 dl vann. Rør det godt sammen og smak til med mer krydder om ønskelig.
3.
Hell i ildfast fat og dryss ost over. Bruk gjerne opp diverse osterester du har.
4.
Stek på 200 grader i ca 20 min. Server med en enkel salat ( eller bare noen tomater) Håper det smaker☺️
5.
Kjøttdeig- og pastaform
Når en har diverse rester i kjøleskapet som må brukes opp og samtidig vil at guttungen for en gang skyld skal komme hjem og spise. Sykkelen fikk en velfortjent pause da dette ble slukt i går til middag. Og restene ville han helst spist til frokost i dag. Prøv da vel😃
#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Barnvennlig #Familie #Tradisjonell #Pasta #Kjøtt
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
20 min
Passiv
50 min
Total
Elin288
Se profil i appen
Ingredienser
350 g Kjøttdeig
125 g Bacon
1 stk Gulrot
0.5 stk Rødløk
2 fedd Hvitløk
0.5 stk Chili
1 spiseskje Tomatpure
1 teskje Grov sennep
4 spiseskje Rødvin
1 teskje Salt
1 teskje Pepper
2 teskje Vegeta
1 spiseskje Oregano
1 spiseskje Persille
1 teskje Cajennepepper
2 teskje Røkt paprikakrydder
0.5 dl Fløte
1 spiseskje Kremost
170 g Pastaskruer
2 dl Ost
4 posjoner
bottom of page