top of page

Slik gjør du

Sett ovnen på 220 grader. Legg kyllingklubbene tett i et ildfast fat. Riv hvitløk og ingefær fint og skvis i saft av en halv lime. Rør inn de øvrige ingrediensene og hell sausen over kyllingklubbene. Sett i ovnen og stek i en halv time.

1.

Hakk opp tre hvitløksfedd og del brokkolien i passende biter. Forvell brokkolien i kokende vann i ett minutt, hell av vannet og skyll den i kaldt vann for å avslutte kokeprosessen. Sett gryta tilbake på komfyren og hell oppi olje og hvitløk samnen med brokkoli. Stek på litt hard varme i 2-3 min, legg på tallerken sammen med kyllingklubber og dryss over litt sesamfrø.
Kan fint servere ris i tillegg for et enda mer mettende måltid. Den resterende sausen blir da prikken over ien☺️

2.

Kyllinglår med brokkoli

En enkel hverdagsmiddag med mye smaker.

#Enkel #Hovedrett #Prisbevisst #Familie #Tradisjonell #Kjøtt

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

30 min

Passiv

45 min

Total

Elin288

Elin288

Se profil i appen

Ingredienser

6 stk Kyllingklubber

1 teskje Sesamolje

1 spiseskje Rapsolje

2 spiseskje Soyasaus

2 spiseskje Hoisinsaus

3 fedd Hvitløk

3 spiseskje Honning

0.5 stk Lime

1 teskje Ingefær

1 stk Brokkoli

1 teskje Sesamolje

2 spiseskje Nøytral olje

3 fedd Hvitløk

1 teskje Sesamfrø

2 posjoner

bottom of page