top of page

Slik gjør du
Rist pinjekjerner og solsikkekjerner i en tørr panne noen minutter. Putt basilikum, squash, parmesan og kjerner i en foodprosessor. Hell i olivenolje i en tynn stråle mens det kjører til du får ønsket konsistens. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
1.
Bruk en grønnsaksskjærer til å strimle squashen. Eller eventuelt en ostehøvel. Her endte jeg opp med begge deler. Kok pasta og stek bacon i biter. Legg det på tørkepapir for å fjerne unødvendig fett.
2.
Når pastaen er ferdig så hell ut vannet i dørslaget der squashen ligger. Bland pasta og squash. Hell tilbake i gryta og rør pestoen inn i spaghethien. Fordrl på tallerken. Strø bacon over, dryss over litt parmesan, et par drag med grovkvernet pepper og pynt med basilikum.
3.
Spaghetti med squash og hjemmelaget pesto
Min ene squashplante produserer enormt mye med squash om dagen så nå må jeg benytte fantasien til å få den brukt opp. Dette ble godt synes vi i dette huset i hvert fall.
#Enkel #Hovedrett #Pasta
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
Passiv
30 min
Total

Elin288
Se profil i appen
Ingredienser
1 spiseskje Pinjekjerner
2 spiseskje Solsikkekjerner
3 bunt Basilikum
50 g Squash
50 g Parmesan
1 dl Olivenolje
0.5 stk Sitron
2 klype Salt
2 klype Pepper
200 g Spaghetti
200 g Squash
250 g Bacon
4 posjoner
bottom of page