top of page

Slik gjør du

Rist pinjekjerner og solsikkekjerner i en tørr panne noen minutter. Putt basilikum, squash, parmesan og kjerner i en foodprosessor. Hell i olivenolje i en tynn stråle mens det kjører til du får ønsket konsistens. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

1.

Bruk en grønnsaksskjærer til å strimle squashen. Eller eventuelt en ostehøvel. Her endte jeg opp med begge deler. Kok pasta og stek bacon i biter. Legg det på tørkepapir for å fjerne unødvendig fett.

2.

Når pastaen er ferdig så hell ut vannet i dørslaget der squashen ligger. Bland pasta og squash. Hell tilbake i gryta og rør pestoen inn i spaghethien. Fordrl på tallerken. Strø bacon over, dryss over litt parmesan, et par drag med grovkvernet pepper og pynt med basilikum.

3.

Spaghetti med squash og hjemmelaget pesto

Min ene squashplante produserer enormt mye med squash om dagen så nå må jeg benytte fantasien til å få den brukt opp. Dette ble godt synes vi i dette huset i hvert fall.

#Enkel #Hovedrett #Pasta

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

Passiv

30 min

Total

Elin288

Elin288

Se profil i appen

Ingredienser

1 spiseskje Pinjekjerner

2 spiseskje Solsikkekjerner

3 bunt Basilikum

50 g Squash

50 g Parmesan

1 dl Olivenolje

0.5 stk Sitron

2 klype Salt

2 klype Pepper

200 g Spaghetti

200 g Squash

250 g Bacon

4 posjoner

bottom of page