top of page

Slik gjør du

Lag dressing først. Visp sammen majones, ansjos, kapers og hvitløk i en bolle. Spe med olje i en tynn stråle mens du fortsatt visper. Dressingen skal bli tykk som en majones. Vend inn en håndfull revet parmesan og smak til med salt og kajennepepper.

1.

Sett på ovnen på 220 grader og stek i 10-15min. Avkjøl på risten. Skjer opp brøde i fine terninger, bland olje, hvitløk, salt og pepper i en skål. Legg de oppkuttede terningene i en plastpose og bland med oljeblandingen.

2.

Stek kyllingen hel på stekepannen med litt olje for en fin å gyllen skorpe. Legg kyllingen over i en ildfat form, krudre med salt og pepper og stek kyllingen i 40min på 190 grader.

3.

Stek baconet i en panne. Skjer opp paprikaen i fine skiver og stek i fettet etter baconet og smak til med salt og pepper. Dander så talerkenen med salat, dressing, bacon, brødkrutonger, paprika, permesan og den saftige kyllingen.

4.

Cæsarsalat

Enkel men såå god!🥗

#Enkel #Lunsj #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

50 min

Aktiv

Passiv

51 min

Total

Emihos

Emihos

Se profil i appen

Ingredienser

0.5 stykk Brød/daggammelt

2 spiseskje Olivenolje

2 stykk Hvitløksfedd

0.5 teskje Salt og pepper

2 dl Majones/lett majones

4 spiseskje Kapers

150 gram Parmesan

4 stykk Ansjosjfileter

1 fedd Hvitløk/finhakket

0.5 teskje Salt

1 dl Nøytral olje

2 stykk Kylling

175 gram Bacon

350 gram Romanomix

100 gram Paprika

0.5 teskje Olje

50 gram Permesan

0.2 teskje Kajennepepper

4 posjoner

bottom of page