top of page

Slik gjør du

Finhakk løk, hvitløksfedd, og ingefær, og kutt gulrøttene i terninger.

1.

Stek løken til den er blank, og tilsett hvitløk, ingefær, og gulrøtter, og la steke i 4-5 minutter.

2.

Skyll linsene og ha deretter i stekepannen sammen med grovhakkede valnøtter, soyasaus, hoisinsaus, og finhakket chili. Bland godt.

3.

Ha i spinat, og stek til den har falt sammen.

4.

Skvis saften fra en halv lime over fyllet.

5.

Brekk av hele blader av hjertesalat eller rød spisskål, skyll de, og fyll deretter med fyll.

6.

Topp med finhakket vårløk og sesamfrø.

7.

Asiatiske tacos i salatblad.

Vegetarrett som er så god på smak, også er den veldig enkel å lage.

#Enkel #Hovedrett #Vegetar #Travel hverdag

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

20 min

Passiv

50 min

Total

enkelmatglede

enkelmatglede

Se profil i appen

Ingredienser

1 stykk Gul løk

3 fedd Hvitløk

1 spiseskje Frisk ingefær

2 stykk Gulrøtter

1 boks Grønne linser

100 gram Valnøtter

2 spiseskje Soyasaus

3 spiseskje Hoisinsaus

0.5 stykk Chili

0.5 stykk Lime

100 gram Spinat

1 stykk Hjertesalat eller rød spisskål

1 stykk Vårløk

1 klype Sesamfrø

4 posjoner

bottom of page