top of page

Slik gjør du

Skjær kyllingfilet i biter / strimler, og brun i olje i en stekepanne.

1.

Tilsett krydderposen fra Santa Maria, og 1 dl vann, og bland godt.

2.

Rør inn creme fraiche, og la det putre i 4-5 minutter.

3.

Topp med fersk koriander, og server med ris, naanbrød eller salat til.

4.

Kylling Tikka Masala

En superenkel og rask oppskrift på kylling Tikka Masala som passer til middag både hverdag og helg, og som garantert vil falle i smak hos både barn og voksne 🇮🇳

#Enkel #Hovedrett #Indisk

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

5 min

Passiv

15 min

Total

enkelmatglede

enkelmatglede

Se profil i appen

Ingredienser

1 pakke Santa Maria Indian Spices Tikka Masala

500 gram Kyllingfilet

2 dl Creme fraiche

1 dl Vann

1 klype Koriander

4 posjoner

bottom of page