top of page

Slik gjør du
Skjær kyllingfilet i biter / strimler, og brun i olje i en stekepanne.
1.
Tilsett krydderposen fra Santa Maria, og 1 dl vann, og bland godt.
2.
Rør inn creme fraiche, og la det putre i 4-5 minutter.
3.
Topp med fersk koriander, og server med ris, naanbrød eller salat til.
4.
Kylling Tikka Masala
En superenkel og rask oppskrift på kylling Tikka Masala som passer til middag både hverdag og helg, og som garantert vil falle i smak hos både barn og voksne 🇮🇳
#Enkel #Hovedrett #Indisk
Enkel
Vanskelighetsgrad
10 min
Aktiv
5 min
Passiv
15 min
Total

enkelmatglede
Se profil i appen
Ingredienser
1 pakke Santa Maria Indian Spices Tikka Masala
500 gram Kyllingfilet
2 dl Creme fraiche
1 dl Vann
1 klype Koriander
4 posjoner
bottom of page