top of page

Slik gjør du

skjær epler i skiver og ta ut kjærnene

1.

stek eplene i smør

2.

stek bacon uten å vaske stekepanna etter eplene

3.

kok erter

4.

skjær puddingen i skiver, eller blodpølse om du heller ønsker det

5.

stek puddingen/pølsa i samme panne også denne gangen uten å vaske panna

6.

legg tyttebærsyltetøy i hullene i epleskivene

7.

legg baconet på kjøkkenpapir for å renne av fettet

8.

når blodpuddingen er ferdig stekt legger du alt på tallerken

9.

blodpudding

En gammel tradisjonsrett i Norge. Ofte servert med sukker eller rørte tyttebær. Jeg har valgt stekte epler, bacon og tyttebærsyltetøy.

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

Passiv

20 min

Total

enkelt.og.godt

enkelt.og.godt

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk blodpudding

1 stk eple

6 spiseskje tyttebærsyltetøy

4 skive bacon

1 pakke erter

2 posjoner

bottom of page