top of page

Slik gjør du

kutt opp blomkålen i mindre biter. bruk både stilk og buketter. Legg de fineste bladene til siden

1.

bland blomkåle med all væsken i en romslig kasserolle og kok opp sakte u der omrøring

2.

når det koker setter du på lokk og lar stå i 20 minutter. rør om innimellom.

3.

kok opp bladene i lettsaltet vann i en liten kasserolle. Dette tar kun noen få minutter.

4.

når suppen er ferdig kjører du igjennom med en stavmikser til du får ønsket konsistens og smaker til med salt og finmalt pepper.

5.

server gjerne med et godt brød til.

6.

server gjerne med et godt brød til.

7.

blomkålsuppe

blomkålsuppe med bacon, kylling og purreløk. Jeg tok også vare på bladene på blomkålen som garnityr.

#Enkel #Lunsj #Hovedrett #Suppe #Grønnsaker #Vektreduksjon #Trening og fitness #Lavfett #Prisbevisst #Barnvennlig #Melk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

20 min

Passiv

35 min

Total

enkelt.og.godt

enkelt.og.godt

Se profil i appen

Ingredienser

1 stk blomkålhode

4 dl lettmelk

4 dl matfløte

5 dl utvannet kyllingfond

1 klype salt

1 klype pepper

4 posjoner

bottom of page