top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2F0fe98ab9-7c74-4bfd-ba2a-aea1f6815e3d-1631518906671.jpg?alt=media)
Slik gjør du
del druer i 2, små druer kan brukes hele
1.
skjær fetaost i terninger
2.
finkutt rødløk
3.
rist pekannøtter i tørr panne
4.
kok opp vann
5.
legg torsk i vannet og la den trekke I 8-10 minutter
6.
bland sammen salat og anrett på tallerken
7.
torsk med druesalat
kokt torsk med druesalat
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
Passiv
20 min
Total
![enkelt_og_godt](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2F20d8e3d1-6a2f-4502-8977-ef3fc0f6249b-1645161839292.jpg?alt=media)
enkelt_og_godt
Se profil i appen
Ingredienser
2 stykk torskefilet
400 gram druer
100 gram ruccola
100 gram fersk fetaost
80 gram pekannøtter
2 klype salt
15 stykk rødløk
2 posjoner
bottom of page