top of page

Slik gjør du

• Vask søtpoteten og stikk hull i dem
med en gaffel litt rundt poteten. Legg aluminiumsform i en ildfast form, strø salt over å legg potetene oppå der igjen.

• 200 grader i ca 1 time og 15 min. Kommer ann på størrelsen på poteten. Men bruk en gaffel å stikke igjennom for å kjenne at poteten er mør.

Gressløksmør

• Grovhakk gressløk og rasp ingefær etter eget ønske, bland sammen i smøret, og frem til du føler at smøret har en god smak. Tilsett ekstra ingridienser dereom du ønsker mer smak av gressløk eller ingefær. Legg i kjøleskapet grem til potetene er ferdige.

Entrecote

• Saltre og peppre biffen. Brun smøret på svak varme i pannen. Legg entrecote i pannen og sett opp varmen på det høyeste for å brune kjøttet på begge sider. Spe det brunet smøret i pannen med en spiseskje over biffen (smøres inn) . Snu biffen til andre siden for å brunes. Skru ned varmen å la steke 2 min for å få ett rødt resultat inni biffen, legg biffen til sides under aluminiumsfolie frem til potetene er klare.

Server poteter med smør og deilig biff!

1.

Bakt søtpotet med gressløksmør og entrecote

Søtt og salt🎉

#Enkel #Hovedrett

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

1 t 15 min

Passiv

1 t 30 min

Total

Food with C 🍽

Food with C 🍽

Se profil i appen

Ingredienser

4 stykk Søtpotet

0 0 Gressløk

0 0 Ingefær

100 g Smør

4 stykk Entrecote

0 0 Salt

0 0 Pepper

5 spiseskje Smør

4 posjoner

bottom of page