top of page
Slik gjør du
â˘Kok ris som anvist pĂĽ pakken.
â˘Start med ĂĽ kutte opp paprika og løk i strimler. Sett til sides.
â˘Kutt kyllingfilet pĂĽ langs.
â˘Tilsett stekeolje i en dyp panne, og stek kyllingfileten til den blir gyllen pĂĽ begge sider (men ikke gjennomstekt) . Legg kyllingfileten over pĂĽ en tallerken pĂĽ vent.
â˘Stek løk og paprika i samme panne og la det surre 4-5 min. Deretter tilsettes kremfløten.
â˘Legg kyllingfileten tilbake i pannen i sammen med løken, paprikaen og kremfløten. La koke under lokk i 4 min ca.
⢠Ta av lokket og legg kyllingen til sides igjen pü en tallerken.
â˘La retten koke litt uten kyllingen slik at sausen blir tykkere. 2 min ca.
⢠Bland i revet parmesan og revet sitron/sitronsaft. Rør god om og smak tiø med salt og pepper.
⢠Legg tilbake kyllingen i pannen og bland alt godt inn i røren.
Pynt til med ruccola pĂĽ toppen og ha ris ved siden av.
HĂĽper det smaker !
1.
En kremet kyllingpanne
Herlige smaker!
#Enkel #Hovedrett
Enkel
Vanskelighetsgrad
30 min
Aktiv
10 min
Passiv
40 min
Total
Food with C đ˝
Se profil i appen
Ingredienser
2 stykk Jasminris boil in bag
600 g Kyllingfilet
1 stykk Grønn eller rød paprika
1 stykk Gul løk
4 spiseskje Stekeolje
3 dl Kremfløte
80 g Reven parmesan
1 stykk Sitronsaft og sitronskall
4 spiseskje Ruccula
2 teskje Salt
2 teskje Pepper
4 posjoner
bottom of page