top of page
Slik gjør du
⢠Bruk oljen til de soltørkede tomatene til ü steke fisken i 2 min pü hver side i en stekepanne slik at de für litt farge. De trenger ikke bli gjennomstekte da de kokes i sausen etterpü. Legg fisken over pü en tallerken ü la stü.
⢠Stek løk i oljen etter fisken i samme stekepanne fisken ble stekt i. Er det mangel pü olje sü kan du tilsette litt olivenolje. La løken stekes til den blir myk/gyllen og tilsett hvitløken. Deretter de soltørkede tomatene. (La steke 2 min, mens du blander ingridiensene rundt i pannen)
â˘Hell fiskebuljong oppi stekepannen. Kok opp ogsĂĽ tilsett fløten. Rør rundt i blandingen.
â˘Smak til med salt og pepper ogsĂĽ ta spinat oppi. Kan se ut som litt for mye spinat, men det forsvinner inn i røren etterhvert, da de ÂŤvisnerÂť .
Rør forsiktig.
â˘Løft laksen tilbake i pannen og la den koke etter eget ønske.
Du kan servere laksen med det tilbehøret du ønsker, men jeg likte godt poteter til.
En god smaksopplevelse! Lykke til
1.
Kremet laks med digge smaker
Mye gode smaker i en rett
#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag
Enkel
Vanskelighetsgrad
1 t
Aktiv
10 min
Passiv
1 t 10 min
Total
Food with C đ˝
Se profil i appen
Ingredienser
3 spiseskje Soltørkede tomater olje
6 stykk Laksefilet uten ben og skinn
3 stykk Smü hvitløksfedd finhakket
1.2 stykk Rødløk finhakket
100 g Soltørkede tomater grovhakket
1 dl Fiskebuljong
3 dl Kremfløte
150 g Baby spinat
3 teskje Salt og pepper
4 posjoner
bottom of page