top of page

Slik gjør du

Varm grillen eller en grillstekepanne.

I en bolle, bland sammen rømme, majones, finhakket hvitløk, finhakket koriander, chiliflak, lime saft & skall og salt & pepper

1.

Grill maisen på direkte varme i 3 minutter, uforstyrret, til de begynner å bli brune. Rull over, og fortsett rundt hele maiskolben

2.

Topp maiskolbene med rømmeblandingen, ost og litt hakket koriander
Server med lime i båter og enjoy 🌽

3.

🌽 𝔼𝕝𝕠𝕥𝕖: 𝕄𝕖𝕜𝕤𝕚𝕜𝕒𝕟𝕤𝕜 𝕤𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥 𝕔𝕠𝕣𝕟 🌽

Grillet mais med kremet rømmedressing og ost 🤤 Perfekt som en forrett eller tilbehør til grillet kjøtt 🔥

#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Vektreduksjon #Trening og fitness #Vegetar #Pescatarian #Plantebasert #Diabetes #Travel hverdag #Prisbevisst #Mexicansk

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

Passiv

15 min

Total

FOODNJOY

FOODNJOY

Se profil i appen

Ingredienser

4 stykk Maiskolber

0.5 boks Rømme

3 spiseskje Majones

3 fedd Hvitløk

0.5 bunt Koriander

1 stykk Lime + skall

50 gram Cotija (eller parmesan)

1 teskje Chiliflak

0 0 Salt & Pepper

4 posjoner

bottom of page