top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2Fb7d30a65-2c0e-4535-8ab8-1f0f1d739c97-1630418160616.jpg?alt=media)
Slik gjør du
Varm grillen eller en grillstekepanne.
I en bolle, bland sammen rømme, majones, finhakket hvitløk, finhakket koriander, chiliflak, lime saft & skall og salt & pepper
1.
Grill maisen på direkte varme i 3 minutter, uforstyrret, til de begynner å bli brune. Rull over, og fortsett rundt hele maiskolben
2.
Topp maiskolbene med rømmeblandingen, ost og litt hakket koriander
Server med lime i båter og enjoy 🌽
3.
🌽 𝔼𝕝𝕠𝕥𝕖: 𝕄𝕖𝕜𝕤𝕚𝕜𝕒𝕟𝕤𝕜 𝕤𝕥𝕣𝕖𝕖𝕥 𝕔𝕠𝕣𝕟 🌽
Grillet mais med kremet rømmedressing og ost 🤤 Perfekt som en forrett eller tilbehør til grillet kjøtt 🔥
#Enkel #Lunsj #Lavkarbo #Vektreduksjon #Trening og fitness #Vegetar #Pescatarian #Plantebasert #Diabetes #Travel hverdag #Prisbevisst #Mexicansk
Enkel
Vanskelighetsgrad
15 min
Aktiv
Passiv
15 min
Total
![FOODNJOY](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fbe560a01-08d9-43fe-913a-e7eba0e56f92-1630413651716.jpg?alt=media)
FOODNJOY
Se profil i appen
Ingredienser
4 stykk Maiskolber
0.5 boks Rømme
3 spiseskje Majones
3 fedd Hvitløk
0.5 bunt Koriander
1 stykk Lime + skall
50 gram Cotija (eller parmesan)
1 teskje Chiliflak
0 0 Salt & Pepper
4 posjoner
bottom of page