top of page
![](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/recipePictures%2FrecipePictures_75171e26-71a3-4c70-9bfa-38655d04938b-164.png?alt=media&token=a1531da5-b720-4dd6-93a7-b02ce1c2868c)
Slik gjør du
Bland godt
1.
Bland det våte og det tørre utenom salt.
2.
La den stå 1 time under klede.
3.
Etter det setter du 10 gr salt. Og vente 30 min.
4.
Da bretter deigen 4 ganger. La den hvile 30 min.
5.
Brett på nytt og nye 30 min. hvile.
6.
Da setter du deien på et bord brett på nytt og setter du deigen i en hevet kurv, la den heve den i 2 timer på benken og etterpå inn i kjøleskapet over natta.
Stekes på 240 i ca 40 min, husk å snitte brødet.
7.
surdeigsbrød
Surdeigsbrød av spelt
Både kropp og sjel er takknemlig.
#Middels
Middels
Vanskelighetsgrad
4 t
Aktiv
22 t
Passiv
2 t
Total
![Friskogfrisk](https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/foodit-965b3.appspot.com/o/profilePictures%2Fc1b61c0a-afac-4a42-9774-090807485545-1642020452437.jpg?alt=media)
Friskogfrisk
Se profil i appen
Ingredienser
400 g siktet spelt
100 g sammalt spelt
365 g vann
100 g surdeigstarter
4 posjoner
bottom of page