top of page

Slik gjør du

Bland godt

1.

Bland det våte og det tørre utenom salt.

2.

La den stå 1 time under klede.

3.

Etter det setter du 10 gr salt. Og vente 30 min.

4.

Da bretter deigen 4 ganger. La den hvile 30 min.

5.

Brett på nytt og nye 30 min. hvile.

6.

Da setter du deien på et bord brett på nytt og setter du deigen i en hevet kurv, la den heve den i 2 timer på benken og etterpå inn i kjøleskapet over natta.
Stekes på 240 i ca 40 min, husk å snitte brødet.

7.

surdeigsbrød

Surdeigsbrød av spelt
Både kropp og sjel er takknemlig.


#Middels

Middels

Vanskelighetsgrad

4 t

Aktiv

22 t

Passiv

2 t

Total

Friskogfrisk

Friskogfrisk

Se profil i appen

Ingredienser

400 g siktet spelt

100 g sammalt spelt

365 g vann

100 g surdeigstarter

4 posjoner

bottom of page