top of page

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt smøret i en medium stor kjele. Ta av varmen. Tilsett sukker, og rør alt god sammen

1.

Ha i ett og et egg, og rør godt mellom hver gang. Tilsett vaniljeekstrakt, kakao, hvetemel og salt. Rør alt sammen til en klissete masse. Rør inn hakkede pekannøtter helt til slutt.

2.

Hell røren i en liten form med bakepapir (en 20 centimeters form passer fint), og dryss over hakket sjokolade

3.

Stek ved 175 grader i cirka 20-22 minutter til kaken er stekt, men fortsatt er litt rå i midten. La avkjøle før servering.

4.

Brownies

Saftige og fudgy brownies

#Enkel #Travel hverdag

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

20 min

Passiv

30 min

Total

FrokenFysen

FrokenFysen

Se profil i appen

Ingredienser

115 g Smør

180 g Sukker

2 stykk Egg

1 teskje Vaniljeekstrakt

40 g Kakaopulver

75 g Hvetemel

1 klype Salt

70 g Kokesjokolade

40 g Pekannøtter

10 posjoner

bottom of page