top of page

Slik gjør du
Varm opp gjær og melk, 3 min/ hastighet 2 / varme 37
1.
Ha sukker, mel, egget og kardamomme i bakebollen og elt 5 min.
2.
Tilsett smør og elt 2 min til.
3.
La deigen heve i 30min. Deigen kan brukes til å lage forksjellige boller. Etterhev i 30 min til og stek i ovnen på 220 grader varmluft i 12-14min.
4.
Bolledeig grunnoppskrift
Dette er min grunnoppskrift for bolledeig
#Middels #Dessert #Boller
Middels
Vanskelighetsgrad
20 min
Aktiv
1 t
Passiv
1 t 20 min
Total

Frumatglad
Se profil i appen
Ingredienser
20 g Gjær
300 g Melk
80 g Sukker
550 g Mel
1 stk Egg
1 teskje Kardamomme
80 g Smør
6 posjoner
bottom of page