top of page
Slik gjør du
Bland sammen alt det tørre:
havregryn, havremel, sukker og bakepulver.
Bland sammen alt det våte:
smeltet avkjølt smør, egg og vaniljeekstrakt.
Hell smørbalndingen i melblandingen og rør til alt er blandet.
Dekk et stekebrett med bakepapir og hell ut deigen.
Fordel den jevnt utover.
1.
Stek den midt i forvarmet ovn 175 g i ca 15-20 minutter.
Den skal være gyldenbrune, men ikke brent.
Sjekk, husk alle stekeovner er forskjellige.
2.
Del opp ruter md et pizzahjul eller en kniv.
Du velger selv om du vil ha store eller små ruter.
Jeg delte opp i 7×7 og fikk 49 kaker.
3.
Oppbevar de avkjølte kakene i en boks med lokk.
4.
Superenkle havreruter
Selv om du ikke har bakt før, er jeg sikker på at du klarer å bake disse!
#Enkel #Travel hverdag #Egg #Melk
Enkel
Vanskelighetsgrad
5 min
Aktiv
20 min
Passiv
25 min
Total
GRYSkjokken
Se profil i appen
Ingredienser
5 dl Havregryn, lettkokte eller glutenfri havregryn
5 dl Havremel eller glutenfritt havremel
2.5 dl Sukker
2 teskje Bakepulver
0.5 teskje Salt
250 gram Smør eller laktosefritt margarin
2 stykk Egg
1 spiseskje Vaniljeekstrakt
4 posjoner
bottom of page