top of page

Slik gjør du

Sett ovnen på 250 grader. Kutt løken og begynn å steke sammen med smør, salt og pepper. Stek til den er gyllen og søt.

1.

Knekk eggene i foodprosessor og kjør. Riv sellerirot for hånd eller i foodprosessoren. Riv ost eller tilsett revet ost. Bland alt sammen i foodprosessoren.

2.

Fordel blandingen på et bakebrett med bakepapir så jevnt som du klarer. Når ovnen er varm setter du inni. Avhengig av ovnen skal pizzaen være inni i 15-20 min.

3.

Lag den hvite sausen med krydder du liker eller føler for. Jeg brukte provence, sitronpepper, salt, pepper og noen hvitløksfedd.

4.

Gjør de andre ingrediensene klare og ta pizzaen ut. Skru ned temperaturen til 200/225 grader. Fordel den hvite sausen, soltørka tomat, løken og grønnkål som har blitt massert med olje. Sett pizzaen inni litt til- til du er fornøyd. 2-5 min ca.

5.

Strø over pinjekjernene og- nyt! Rist gjerne pinjekjernene på forhånd om du føler de ekstra fancy. Server gjerne også en lett salat vedsiden av.

6.

Sellerirotpizza

Nydelig helgemiddag med mye smak

#Middels #Hovedrett #Lavkarbo #Vegetar #Pizza

Middels

Vanskelighetsgrad

20 min

Aktiv

20 min

Passiv

40 min

Total

Helhetligmatglede

Helhetligmatglede

Se profil i appen

Ingredienser

350 g sellerirot

200 g revet ost

soltørka tomat etter smak

pinjekjerner etter smak

2 stk egg

1 stk gul løk

0.5 boks laktosefri creme fraiche

grønnkål etter smak

dine favorittkrydder etter smak

2 posjoner

bottom of page