top of page

Slik gjør du

Dekk en 20 cm x 30 cm form med bakepapir. Sett ovnen på 180 grader varmluft

1.

Ha smør, sukker (brunt og hvitt), hvetemel og bakepulver i en bolle. Bland sammen (for hånd eller maskin) til du har en smuldrete masse.

2.

Tilsett egget og bland litt til.

3.

Tilsett halvparten av deigen i formen. Trykk den jevnt utover.

4.

Bland inn de hakkede mandlene i resten av deigen.

5.

Vend rabarbrabitene inn i sukker og maizena, og fordel de jevnt i formen.

6.

Topp med resten av deigen.

7.

Stek i ca 40 min til kaken er gjennomstekt og har en gyllen farge på toppen.

8.

La kaken avkjøles på rist. Nyt alene eller med iskrem!

9.

RABARBRARUTER 🍰🌸

Er du så heldig å ha rabarbra i hagen? Da kan du lage denne nydelige rabarbrakaken 😍 Med seig bunn, syrlig og søt rabarbra i midten og sprø topping, er dette en supergod sommerkake som passer godt alene eller sammen med is! 🍨 Nyt den kald eller varm.

#Enkel #Dessert #Vegetar

Enkel

Vanskelighetsgrad

15 min

Aktiv

40 min

Passiv

55 min

Total

Idas_bakebok

Idas_bakebok

Se profil i appen

Ingredienser

200 gram Smør, i små terninger

100 gram Brunt sukker

100 gram Hvitt sukker

375 gram Hvetemel

1 teskje Bakepulver

1 stykk Egg

50 gram Mandler, hakket

500 gram Rabarbra, i biter på 0,5-1 cm

100 gram Sukker

1.5 spiseskje Maizena

8 posjoner

bottom of page