top of page

Slik gjør du

Kok fløten til den er halvert

1.

Tilsett smøret i terninger, og visp inn. Smøret skal være kaldt.

2.

Tilsett sitron, gressløk og kajennepepper. Smak til med salt og kajenne.

3.

Sandefjordssmør

Sandefjordssmør er en saus som passer fint til fisk. F.eks ovnsbakt laks. Enkel saus som er kjapp å lage.

#Enkel #Hovedrett #Barnvennlig #Travel hverdag #Familie #Melk #Tradisjonell #Fisk og sjømat #Saus

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

5 min

Passiv

15 min

Total

Jonas

Jonas

Se profil i appen

Ingredienser

200 g Kaldt smør

2 dl Kremfløte

0.5 teskje Kajennepepper

1 klype Salt

2 spiseskje Tørket gressløk

1 spiseskje Sitronsaft

4 posjoner

bottom of page