top of page

Slik gjør du
Ingredienser:
3 egg
3 gelatinplater
4 SS Sukrinmelis
3 SS vann
1 boks kokoskrem/iskald kokosmelk (kan også bruke annet en kokoskrem så lenge det er en tykk konsistens)
40 g Kakaopulver
Sukker fri vaniljesaus (for topping)
Friske jorbær (pynt)
Kakao pulver (pynt)
Legg gelatinplatene til bløt i kaldt vann.
Skill eggene og stivpisk eggehvitene. Ha eggeplommene i en annen bolle og pisk sammen med den krem delen av kokosmelken/kokoskremen, tilsett også kakaopulver og sukrinmelis.
Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt i en kjele sammen med litt vann, la det avkjøle et par minutter før du heller over i kokos- og sjokoladeblandingen mens vispen går.
Vend forsiktig inn de stivpiskede eggehvitene helt til slutt og fordel det i glass og sett de deretter for kjølig i et par timer (jeg lar min stå i ca 2-3 timer.
1.
Sukkerfri Sjokolademousse
Deilig sukkerfri sjokolademousse toppet med sukkerfri vaniljesaus,friske jorbær og kakao
#Middels #Dessert #Snacks
Middels
Vanskelighetsgrad
3 t
Aktiv
Passiv
3 t
Total

Kariannejensen
Se profil i appen
Ingredienser
3 stk Egg
3 stk Gelatinplater
3 spiseskje Vann
1 boks Kokosmelk
40 g Kakaopulver
4 spiseskje sukrinmelis
Vaniljesaus etter smak
Friske Jorbær etter smak
2 posjoner
bottom of page