top of page

Slik gjør du

1. Varm opp grillen ca 250 grader.

2. Kutt poteter i båter med skrellet på og legg de i
aluminiums bokser.

3. Ta på ca 2ss oliven olje , dill , salt og pepper over potetene .
Rør det sammen i boksen.

4. Sett potetene på grillen først, de trenger lengre tid med steking en fisken . Bruk lokk på boksene

5. Laksen som er kjøpt ferdig i aluminiumsboksen tilføres, dill, salt, pepper, og sitronskiver . Ta på lokk og sett dem på grillen når potene er stekt i ca 15 minutter.
Laksen skal stekes i ca 15-20 minutter.

6. Til agurksalaten bruk ostehøvel og skjær langsetter i tynne skiver og legg den i en bolle

7. Tilsett, eple edikk, olivenolje, sukker, salt og pepper. Og rør det forsiktig sammen .
Fint at agurksalaten står litt før servering.

8. Server gjerne rømme til.


1.

Laks grilla med stekte poteter, agurksalat og rømme.

Enkelt og lett sommer mat .
Griller i aluminiumsformer rett på grillen .

#Enkel #Hovedrett #Travel hverdag

Enkel

Vanskelighetsgrad

30 min

Aktiv

30 min

Passiv

1 t

Total

Kokkelise

Kokkelise

Se profil i appen

Ingredienser

2 pakke Laks i ferdig form

2 stykk Sitron

1 stykk Dill

1 teskje Salt

1 teskje Pepper

1 kilo Poteter

2 spiseskje Olivenolje

1 stykk Agurk

2 spiseskje Olivenolje

4 spiseskje Eple edikk

0.5 teskje Sukker

0.5 teskje Salt

0.5 teskje Pepper

1 boks Rømme

4 posjoner

bottom of page