top of page

Slik gjør du

Bland sammen alle de tørre ingredienser.
Hold tilbake litt mel.
Tilsett vann og olje.
Rør dette så sammen til en fin deig. Spe med litt mer mel om nødv til deigen er smidig.
Arbeid med sleiv i ca 3-4 min. Eltes så for hånd, til deigen er slipper bordet. Mulig du må tilføre litt mel underveis.

Legg tilbake i bollen. Ha plastfolie over, og la deigen heve til ca dobbel str.

1.

Rull ut til en pølse, og del i 8 stk. legges i smurt silikonform. Smøres med olje mellom hvert stk. La heve ca. 20 min.

2.

Stekes så i 35-40 min på svak gassbluss. Ikke overstige 150-160 grader. Vil svi i bunnen om for høy varme.

3.

Brytebrød i Omnia.

Her er oppskrift for de som skal på camping, og vil lage deilige rundstykker på gassbluss. Selvsagt er ennOmnia da et must. Da også med silikonformer.

kokkengeir.blogg.no

#Enkel #Frokost #Lunsj #Kveldsmat #Glutenfri #Korn #Rundstykke

Enkel

Vanskelighetsgrad

10 min

Aktiv

1 t 40 min

Passiv

1 t 50 min

Total

KokkenGeir.blogg.no

KokkenGeir.blogg.no

Se profil i appen

Ingredienser

2 dl Havregryn

4 dl Speltmel, fint

1 teskje Salt

1 teskje Tørrgjær

2 spiseskje Olje

2-2.5 dl Vann, lunkent

4 posjoner

bottom of page